28 Aralık 2016 Çarşamba

BEBEK BAKIM ÇANTASI

   Herkese Merhaba,

Bebek bakım çantası araştırırken bulmakta zorluk yaşadığım bir konuydu. İhtiyaçlarımı karşılamayan, çok büyük ve zevkime uymayan çantalarla karşılaştım. Doğum yapmadan önce büyük çantaların gereksiz olduğunu düşünüyordum doğru karar vermişim ideal boyutta bir bakım çantası günlük ihtiyaçlarınızın hepsini alacaktır. Zaten birkaç gün kalınacak gezilerde valiz hazırladığım için günlük ihtiyaçlar için ideal boyutta bir bakım çantası yeterli oluyor.






Tercihimi Chicco 'nun içinde şampuanı, sabunu,pişik kremi, ıslak mendili, bebe yağı bulunan çantasından yana kullandım. Kola takabilir, uzatma sapıyla boyundan da takıp kullanabilirsiniz. Oldukça kullanışlı.


İçine koyduklarımın sayısı ise gittiğimiz yere kalacağımız süreye göre değişiyor.

Bunlar; yedek bez, ıslak mendil, yedek kıyafet, çıtçıtlı body, ağız mendili, alt açma örtüsü, pişik kremi, burun aspiratörü, fizyolojik serum, ( kış aylarında Toprak' ın burnu sürekli tıkanıyor sık sık açmak durumunda kalıyorum bu bakımdan bu ikili daima yanımda), battaniye, emzirme örtüsü, poşet, 5. aydan beri oyuncak eklendi, 6. aydan beri ek gıdaya geçmemizle birlikte suluk, mama kaşığı (kutusu içinde) ve mamayı da ekledik :)


TopraksMoM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder